CV Microsoft Beheerder

CV Microsoft Beheerder

Noordhoff Uitgevers

  • Full Image

Omdat leren oneindig is

Leven in een digitale kennismaatschappij betekent dat we ons hele leven leren. Leren doe je voor je leven. Daarom zijn wij er voor iedereen die leert en voor iedereen die anderen helpt leren. Vanaf de eerste, spannende schooldag tot de allerlaatste werkdag. En daarna. Want ook wij stoppen niet met leren. Wij zetten ons dagelijks met hart en ziel in om innovatieve, toekomstgerichte leeroplossingen te ontwikkelen. Oplossingen die helpen om sneller en met beter resultaat te leren. Die leeroplossingen bedenken en maken wij niet alleen. Waardevolle oplossingen kunnen alleen tot stand komen door goed te luisteren naar en intensief samen te werken met onze klanten. De mensen die leren en helpen leren. Alleen als we onze kennis over leren, technologie en kwaliteit combineren ontstaan oplossingen die vandaag de beste zijn – en morgen nog iets beter. Samen helpen wij iedereen die leert het beste uit zichzelf te halen, een leven lang.

Noordhoff Uitgevers levert lesmateriaal (content online en op papier), technologie en services voor de basisschool, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en voor de health sector. Ook geven we De Bosatlas uit voor school en thuis, en andere producten die populair zijn om thuis mee te leren en spelen, zoals Lijsters, Loco en de software van Ambrasoft.

Noordhoff Uitgevers is gevestigd in Groningen en Utrecht. Bij Noordhoff Uitgevers werken zo´n 400 enthousiaste professionals. Wij zijn onderdeel van de groep Infinitas Learning, eigendom van Compass partners.

Malcare WordPress Security